Header Ads

Чоловік здав собаку в притулок, а вона не стримала сльози

 

Чоловік здав собаку в притулок, а вона не стримала сльози
я неймовірно зворушливе відео, яке в черговий раз довело, що у тварин теж є почуття, і часом вони щире і сильніше, ніж людські.
Головний герой несамовитого ролика — пес по кличці Ей-Джей, який є сумішшю лабрадора і Пітбуля. Його разом з рідним братом Тобі привів до притулку господар. І спочатку Ей-Джей виглядав здоровим і бадьорим, але коли кращий друг-чоловік залишив пса одного, той, усвідомивши зраду і самотність, сильно засумував. На відео видно, як собака, забившись у куток вольєра, сильно тремтить, трясеться і плаче. Сльози течуть з очей по морді, і це видовище напевно зачепить кожного.
З яких причин господар вирішив залишити своїх вихованців, незрозуміло, але він прийняв рішення більше не піклуватися про чотириногих друзів, ніж сильно образив їх. Співробітники притулку всіляко намагалися заспокоїти й розвеселити Ей-Джея, але той не виходив зі свого пригніченого стану.

Тоді працівники вирішили викласти відео і написати про пса, щоб знайти йому новий будинок. І у цій історії дуже щасливий кінець: Ей-Джея забрала сім’я, яка також вирішила поселити його брата Тобі. Тепер собаки щасливі й оточені турботою і любов’ю.
Джерело